Soluție de curațare cu silicon HighGenic 1000ml

55 lei
Adaugă în coş
este în stoc
în Chișinău 30 lei
în Moldova 70 lei
cumpără Soluție de curațare cu silicon HighGenic 1000ml în Chișinău
cumpără Soluție de curațare cu silicon HighGenic 1000ml în Chișinău
Caracteristici

OFERĂ STRĂLUCIRE ȘI SCLIPIRE SUPRAFEȚELOR

RESPINGE MURDĂRIA, PRAFUL ȘI APA

OFERĂ SUPRAFEȚELOR CURĂȚENIE DE O DURATĂ MAI LUNGĂ

PREMIUL PRODUSUL INOVATIV AL ANULUI 2017


Cercetare efectuată de către revista Wizsight Turcia Marketing,  printre rândurile utilizatorilor de Internet din Turcia, făcută în  toate grupele de vârstă și cu venituri diferite, fiind cercetate peste 2167 de persoane (50% femei, 50% bărbați).

Soluția de Curățare cu Silicon HighGenic respinge apa, oferă stralucire, întârzie depunerea de praf. Datorită formulei speciale de efect siliconic; îndepărtează murdăria de pe suprafețele din plastic și din vinil în interiorul și în exteriorul mașinii, pe geamuri, ferestre, mobilier, suprafețe de metal și încorporate, lustruiește suprafața și întârzie depunerea de murdărie.


Instrucțiuni de Utilizare:
Pulverizati  produsul pe suprafață. Ștergeți cu o cârpă curată printr-o mișcare circulară până la uscare. Odată aplicat pe suprafață, produsul trebuie să fie șters înainte de a se usca.

Gresie, Cabine de Duș, Armatură, Lavoare: Datorită stratului de protecție pe care îl formează pe suprafață, ajută la scurgerea apei, curăța și oferă strălucire. Întârzie formarea petelor de calcar și săpun.

Suprafețe de Sticlă, Ferestre, Oglinzi, Candelabre de Sticlă: Curăță murdăria și amprentele, întârzie depunerile de murdărie.  Întârzie aderența pe suprafețe a ploii, picăturilor de apă și a murdăriei, oferind strălucire. Mobilier: Formula siliconică protejează împotriva zgârieturilor și a uzării, întârzie depunerea prafului, prin formarea unei suprafețe protectoare. Oferă strălucire cu efect de lacuire. Suprafețe de Oțel, Metal, Încorporate: Curăță petele de grăsime, murdăria, amprentele. Oferă sclipire, lustruiește și întârzie depunerea de murdărie.


În Interiorul și Exteriorul Mașinii: Creează un strat de protecție pe suprafața exterioară a mașinii, curăță, lustruiește, întârzie depunerile de murdărie și praf. Curata si lustruieste suprafetele din plastic si vinil in interiorul mașinii. Face ca picăturile de apă și ploaie să curgă pe sticlă și pe suprafața exterioară. Poate fi utilizat ca apă pentru ștergătoare:  Diluată jumătate la jumătate cu apă, se introduce în rezervorul de apă al ștergătoarelor și se utilizează în mod normal.

AVERTISMENT: Cauzează lubrifierea (alunecare) datorită formulei sale cu conținut de silicon. Nu o utilizați pe podele și pe parchet.

Volum: 1000 ml   Producator High Genic Turcia.