Soluţie de curăţat cu oţet HighGenic Sirkelim Lemon 750 ml

49 lei
Adaugă în coş
este în stoc
în Chișinău 30 lei
în Moldova 70 lei
cumpără Soluţie de curăţat cu oţet HighGenic Sirkelim Lemon 750 ml în Chișinău
cumpără Soluţie de curăţat cu oţet HighGenic Sirkelim Lemon 750 ml în Chișinău
Caracteristici

Contine  uleiuri organice de lămâie și puterea de curățare  a oțetului

Nu conține coloranti , conservant, derivații ai petrolului.

FELUL DE APLICARE: În funcție de zona de aplicare, pulverizați direct și uscați cu o cârpă curată. Pentru Mașina de spălat vase, mașina de spălat, cuptor, ceainic  trebuie să fie utilizate după cum se menționează mai jos.

BUCATARIE: Curăță chiuveta, blatul de bucătărie, plăci de tăiere și asigură igiena. Pulverizați pe cârpele de bucătărie și bureți pentru a obține igienă, așteptați 10 minute.

FRIGIDER: Îndepărtează petele, murdăria și mirosurile neplăcute. Zona curățată și ștearsă nu necesită clătire, se aplică prin pulverizare și ștergere sau stropind pe o cârpă.

CUPTORUL: Curăță murdăriile și petele de grăsme nou formate. Pulverizați-o pe suprafața murdară. Așteptați 5-10 minute să intre în acțiune și ștergeți. Așteptați o noapte pentru murdăria și petele dificile sau încălziți cuptorul la 30 ° C-40 ° C aplicați soluția, închideți capacul și apoi după 30 de minute ștergeți cu o cârpă curată.

CEAINICE, MASINI DE CAFEA ȘI CEAI: Pentru a îndeparta si elimina calcarul si depunerile, adaugați la 1 l apă- jumătate de pahar de soluție și fierbeți. Apoi clătiți prin spălare.


MAȘINA DE SPĂLAT VASE: Adăugați 15-20 ml la agentul de clătire (nu folosiți agent de clătire). Oferă strălucire vaselor și mașinii și asigură curățarea reziduurilor de calcar și de detergent.

BAIE, CHIUVETĂ, GRESIE, BOL DE TOALETĂ: Curăță petele de calcar, petele de apă și murdăria de pe toate suprafețele, lustruie și asigură igiena.

PODELE ȘI SUPRAFEȚE: Adăugați jumătate de pahar de soluție la 5 l de 1 apă și ștergeți, ca de obicei.

MAȘINA DE SPĂLAT: Adaugați un sfert de pahar de soluție în compartimentul pentru balsam de rufe.  Oferă rufelor dvs. o textură moale naturală. Curăță reziduurile de detergent și de calcar din mașinile de spălat și le prelungește durata de viață.

ANIMALELE DECOMPANIE : Curăță și igienizează zonele de trai și de contact (cum ar fi ceramica, covoarele, fotoliile).

CURĂȚAREA ROSTURILOR: Pulverizați  produsul pe suprafața murdară și lasați timp de 5 minute. Periați zona pe care o aplicați. Clătiți și ștergeți cu apă.

ATENȚIE! Nu utilizați produsul pe marmură sau pe materiale sensibile la acizi. În cazul în care aveți dubii, utilizați-l doar după ce ați testat produsul într-o zonă ascunsă. Se recomandă ca persoanele cu pielea sensibilă să utilizeze mănuși. După procesul de curățare, spălați armăturile cu multă apă și clătiți-le.

Volum: 750 ml

Producator Turcia.