Perdea cu magneți pentru ușa Magic Mesh 210 х 100 см

125 lei
Adaugă în coş
este în stoc
în Chișinău 30 lei
în Moldova 70 lei
Caracteristici

Perdea cu magneti pentru usa Magic Mesh

Solutia pentru a impiedica insectele sa intre in casa cand usile sunt deschise este data de perdelele speciale Magic Mesh.

Acestea se deschid usor la mijloc, inchizandu-se ca prin minune in urma dumneavoastra datorita celor 16 magneti insirati de-a lungul lor.

Daca aveti mainile ocupate sau un membru al familiei uita sa inchida usa, perdelele Magic Mesh au grija sa repare neatentia, cu ajutorul magnetilor lor. Cand iesiti, perdelele se separa cu usurinta apoi se inchid imediat in urma dumneavoastra, nelasandu-le insectelor nicio sansa sa patrunda in casa.


Magic Mesh pot fi folosite la usile simple, usile glisante, usile rulotei s.a. Aceste perdele va vor permite sa va bucurati de aerul proaspat si sanatos de afara, fara sa mai fiti deranjati de insecte.

De asemenea, perdelele se inchid si dupa animalele de companie care se plimba din casa in gradina si invers.

Perdelele magice Magic Mesh sunt usor de montat, cu ajutorul celor 8 paduri cu scai piuneze din pachet, fara sa mai aveti nevoie de cuie sau suruburi.

Odata cu venirea frigului, puteti sa dezinstalati, sa curatati si sa depozitati cu usurinta Magic Mesh pentru a le utiliza cu placere si anul urmator.

Pachetul include:

- perdele duble Magic Mesh

- paduri cu scai si piuneze pentru fixarea perdelelor

- instructiuni de utilizare

Dimensiune: 210 x 100 cm